Back to All Events

IDEA = HUMANITY


  • Beta Space Otakaari 1 Espoo, 02150 Finland (map)

We live at a critical moment for humanity – climate change, economic crisis, war, and mass migration. Bachelor students from across Aalto ARTS have created personal art works reflecting on this moment in time. The first exhibition on May 5 – 18 is by Architecture, Landscape Architecture and Interior Architecture programme students.

Course teachers: Antti Tanttu, Tero Nauha, Ari Björn, Sini Vihma, Tuija Peltomaa, Sanna Lehtinen

Authors:

Benjamin Åkerblom, Rolf Autio, Jonathan Björkman, Dora Cheffi-Arab, Johanna Ekman, Monika Faidi, Lotta Harjula, Christal Hedman, Joona Heikkilä, Markus  Holste, Jenny Jolkkonen, Tommi Junnola, Olga Juutistenaho, Ella Kaira, Reetta Kalli, Inkeri Kankkunen, Vilma Kasula, Hanna-Maija Kehvola, Joni Kopra, Heini Korpinen, Anna Koskinen, Hanna Kouhia, Yllka Kucuku, Tuomas Kuivalainen, Eveliina Kunnaton, Noora Lamberg, Päivi Lehtinen, Lauri Lukka, Loviisa Luoma, Elias Luoto, Justiina Mäenpää, Sirve Mahlio, Anna Markkula, Siiri Mikola, Tuukka Mironen, Yulia Popova, Hanna Poutanen, Kaisla Rahkola, Jens Regårdh, Sanni Ruikka, Liisa Ryynänen, Viivi Salminen, Aino Salo, Emma Savela, Bea Sävikari, Elina Suksi, Pietari Sulonen, Oskar Suomalainen, Tea Taponen, Joel Tiitinen, Maisa Tirkkonen, Meeri Tolonen, Maija Tuomisalo, Niklas Turunen, Jonna Tuupainen, Heidi Välisalmi, Venla Vanakoski, Reetta Vartiala, Suvi Vendelin, Jaakko Viertiö, Toni Vuohelainen, Johanna Vuorelma.

  

Later Event: August 25
TOKYO: 55 Years of Being Organized